Gemeenteleden

Brunch 2019

Zendelingen

Als Pinkstergemeente Morgenstond Gouda zijn we betrokken bij een aantal zendelingen in binnen- en buitenland. We bidden voor hen en dragen zo mogelijk financieel bij aan hun werk. Ook bieden we daar waar nodig praktische en morele steun.

 

Download de zendingsfolder met een overzicht van de zendelingen die wij ondersteunen.

Ze kunnen uw gebed en financiële of praktische steun goed gebruiken:

 

CSK Morokko

Beb en Louis Brosky wonen al 25 jaar in Marokko. Zij werken daar met gehandicapte kinderen en hun ouders, en helpen die hun weg te vinden in de Marokkaanse samenleving. Dit doen ze d.m.v. scholing, therapie en praktische vorming.

 

Voor meer info zie: www.cskmorocco.org of vraag Cor en Annenies Rietveld. Zij zijn onderdeel van de thuisfront commissie.

 

Hart voor Haiti

Hart voor Haïti is een stichting die de kinderen, jongeren, volwassen en ouderen van Haïti helpt een volwaardig bestaan op te bouwen. Dit doet de stichting onder andere door kinderen op te vangen in het kinderdorp, door scholing in taal en op praktisch gebied en door de ouderen een huis te bieden waar zij veilig oud kunnen worden.

 

De stichting wordt geleid door Johan Smorenburg en zijn vrouw Wilcie.
Zie voor verder informatie: www.hartvoorhaiti.nl of vraag Anja v/d Stok voor meer info.

{wmv}vrijwilligersdag{/wmv}

 

Stichting Oekraïne heeft hulp nodig

Stichting Oekraïne heeft hulp nodig biedt zorginstellingen in Oekraïne humanitaire goederen aan, zoals ziekenhuizen en instellingen voor gehandicapten en wezen.

Klik hier voor de filmreportage.

Lees meer op: www.oekraineheefthulpnodig.nl

 

Lees meer: Zendelingen

Beschikbaarstelling ruimte(s) PGM Gouda

Deze ruimtes bevinden zich in twee verschillende gebouwen, te weten De Gouden Aar aan de Lage Gouwe 204 en een pand aan de Lethmaetstraat 60A.

De GoudenAar

Het gebouw de Goudenaar heeft een grote zaal met 275 zitplaatsen en een aangesloten loungeruimte. Door middel van een gordijn is de zaal nog in tweeën te delen. Op de begane grond zijn een keuken, toiletten en garderobe. Daarnaast bevinden zich in het gebouw nog 4 zondagschoollokalen.

Deze ruimtes kunnen voor bepaalde gelegenheden beschikbaar gesteld worden, waarvoor wij een redelijke financiële vergoeding vragen ter bestrijding van onkosten.

De beschikbaarstelling geldt voor personen/organisaties, wiens uitgangspunten en doelstellingen niet in strijd zijn met die van de PGM Gouda. 

Ruimte Periode Excl. koffie& thee Koffie & thee Geluidsinstallatie*
Laag gedeelte dagdeel €50,- €25,- €25,-
Laag gedeelte dag €75,- €35,- €25,-
Grote zaal dagdeel €100,-

Tot 50 pers: €25,-

Vanaf 50 pers: €50,-

€25,-
Grote zaal dag €150,-

Tot 50 pers: €25,-

Vanaf 50 pers: €50,-

€40,-
Gedeelte grote zaal dagdeel €50,- tot €75,-    
Gedeelte grote zaal dag €75,- tot €100,-    
Lokalen dagdeel €50,- €25,-  
Lokalen dag €75,- €35,-  
Zaal met doopbad** middag €150,-

Tot 50 pers: €25,-

Vanaf 50 pers: €50,-

€25,-

Het bedienen van de geluidsinstallatie gebeurt alleen door onze eigen geluidstechnici. Dit gebeurt op basis van vrijwilligheid. Indien u zaal wilt huren incl. geluidsinstallatie krijgt u binnen 14 dagen na de aanvraag definitief uitsluitsel of er een geluidstechnicus beschikbaar is. Het is dan ook mogelijk om zelf muziekinstrumenten mee te nemen en deze in overleg met de geluidstechnicus aan te sluiten.

We houden driemaal per jaar een doopdienst in de zaal. Vanuit milieu en praktische oogpunt is het alleen mogelijk om op die dagen de zaal met (verwarmd) doopbad te huren.

Bij de gevraagde vergoeding is inbegrepen het gebruik van piano en drumstel (alleen voor geoefende muzikanten), alsmede toiletten en natuurlijk verwarmde ruimtes.

Indien u zelf een laptop meeneemt, dan kunt u ook gebruik maken van de twee beamers.

In de keuken staat voldoende servies en bestek voor het schenken van de koffie en thee. Er bevindt zich ook een koelkast waarin u eventueel zelf meegenomen frisdrank kunt leggen.
Het gebruik van de kookinrichting is alleen toegestaan na vooroverleg met de Gebouwbeheerder.

Als PGMGouda zijn we een Groene en Fair Trade kerk. Dit betekent dat de koffie en thee die we schenken ingekocht zijn volgens het Fair Trade principe.

De gebruikte ruimtes dienen weer net zo achtergelaten te worden als ze aangetroffen zijn. Eventueel afval dient u zelf af te voeren. Indien de ruimtes eerst wilt bekijken dan is het mogelijk dat u een rondleiding krijgt. Verder wordt u voorafgaand aan het gebruik geïnformeerd over het calamiteitenplan en eventuele bijzonderheden. Als PGM Gouda streven wij een goed contact met de buren na. Dit betekent dat we geen geluidsoverlast voor, tijdens en na onze samenkomsten hebben. Dit verwachten wij ook van andere gebruikers. Dit betekent dat er voor met name de avondactiviteiten voorwaarden aan het geluidsniveau gesteld kunnen worden.

 

Pand Lethmaetstraat 'Goudenaartje'

Het pand aan de Lethmaethstraat 60a heeft een middelgrote zaal van 11,5 x 6,0 m. met ca. 40 zitplaatsen (stoelen en banken). In de hal bevindt zich een kleine loungeruimte voor 6 personen. Ook heeft deze ruimte de beschikking over een podium, die door middel van een gordijn te scheiden is van de zaal. Er is verder een eenvoudige keuken (spoelbak, koffiezetapparaat en waterkoker), twee toiletten en een garderobe.

De hoofdactiviteit van deze ruimte zijn kinderactiviteiten voor de PGM Gouda. Op het moment dat deze ruimtes hiervoor niet gebruikt worden, kunnen deze voor bepaalde gelegenheden beschikbaar gesteld worden, waarvoor wij een redelijke financiële vergoeding vragen ter bestrijding van onkosten.

De beschikbaarstelling geldt voor personen/organisaties, wiens uitgangspunten en doelstellingen niet in strijd zijn met die van de PGM Gouda.

ruimte

Periode

Excl. koffie& thee

Koffie & thee

Beamer en flip-over

Zaal

dagdeel

€ 25,00*

Tot 20 pers: €15,00
Vanaf 20-40 pers: €50,00

Beamer: €20,00
Flip-over: € 10,00

*Voor gebruikers uit het jaar 2014-2015 geldt een overgangsjaar. Voor hen is het tarief in 2015-2016 €20,00 en vanaf 2016-2017 het reguliere tarief.

Bij de gevraagde vergoeding is inbegrepen het gebruik van toiletten. Voor het gebruik van de beamer dient u zelf een laptop mee te nemen. In de keuken staat beperkt servies en bestek voor het schenken van de koffie en thee. Het bereiden van warme gerechten is niet toegestaan.

De gebruikte ruimtes dienen weer net zo achtergelaten te worden als ze aangetroffen zijn. We verzoeken de zaal dan ook veegschoon achter te laten, de tafels met nat af te nemen en terug te plaatsen en eventuele kopjes terug te plaatsen. Eventueel afval dient u zelf af te voeren.

Indien de ruimtes eerst wilt bekijken dan is het mogelijk dat u een rondleiding krijgt. Als PGM Gouda streven wij een goed contact met de buren na. Dit verwachten wij ook van andere gebruikers. Dit betekent dat er voor met name de avondactiviteiten voorwaarden aan het geluidsniveau gesteld kunnen worden.

 

Heeft u vragen, wilt u een rondleiding of wilt u een verzoek tot huren doen, neem dan contact op met:

Beschikbaarstelling ruimtes PGM

Vul je naam in.

Vul je e-mail adres in.

Vul je naam in.

 

 

{AG}PGM foto albums{/AG}

Gemeenteleden

Dit gedeelte is voor gemeenteleden die een inlog gekregen hebben.

Als het goed is heeft u een wachtwoord ontvangen. Logt u voor de eerste keer in dan wordt er gevraagd om een nieuw wachtwoord in te voeren voordat u verder kunt gaan. Bewaar het zelf gekozen wachtwoord op een veilige plaats!

Bent uw wel lid, maar heeft u om een of andere reden nog geen inlog ontvangen? Neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

Sleutels-03-01

"Zou voor de HERE iets te wonderlijk zijn?" - Genesis 8:14

Lees meer: Gemeenteleden