Articles

Mededelingen

De komende zondagen:

Klik hier voor een routebeschrijving. 


Geen kerkdienst tot 1 juni

Geen kerkdiensten tot 1 juni
Naar aanleiding van de noodverordening van onze regering zijn er tot 1 juni geen bijeenkomsten binnen de Pinkstergemeente Morgenstond Gouda. Alle bijeenkomsten zijn afgelast. Hierin volgen wij strikt de richtlijnen van onze overheid en het RIVM.

Voor de zondagen wordt een overdenking online geplaatst die u kunt bekijken onder het tabblad PREKEN.
Wij roepen op om naar elkaar om te zien in deze moeilijke tijd. Zoek elkaar op in kringverband, als vrienden of als team(uiteraard digitaal en niet Face to face), stuur een kaartje of bel eens iemand op. Voor velen is dit een lastige tijd en daarin mogen wij elkaar bemoedigen.

Mochten er ontwikkelingen zijn dan zullen wij dit via deze site en de weekbrief laten weten. Wij rekenen op uw begrip en wensen u veel zegen, wijsheid en gezondheid toe in deze periode.
Namens de oudstenraad van PGM Gouda


 

 


    geloof kunst

Welkom

Van harte welkom op de site van Pinkstergemeente Morgenstond Gouda. Wij willen een laagdrempelige gemeente zijn waar Jezus Christus centraal staat.

Bezoek onze dienst eens om dit zelf te ervaren. Wij komen iedere zondagochtend om 10:00 uur bij elkaar in het gebouw 'De Gouden Aar' aan de Lage Gouwe 204 in Gouda. 

comp2

 

Bord jaartekst 2019 2020

 

 

Wie wij zijn...

Bent u op zoek naar een gemeente in Gouda waar u zich thuis voelt? Dan willen wij ons graag aan u voorstellen.

In dit gedeelte van de website kunt u het een en ander vinden over wat wij geloven en hoe wij de dingen geregeld hebben. 

GA VERDER

Is er meer...?

Bent u op zoek naar de zin van het leven of heeft u vragen over de Bijbel of het geloof in Jezus Christus? In dit gedeelte kunt u er meer over lezen. 

Jezus zegt: 'Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven'. Ontdek hoe God uw leven kan veranderen.

GA VERDER

Gemeenteleden info

In dit gedeelte is informatie voor gemeenteleden te vinden zoals een agenda, nieuwsbrieven, preken etc. Dit is een besloten gedeelte en alleen voor gemeenteleden.

 

GA VERDER