Kennismakingsavonden

26 januari 2023

Heb je onze zondagsdienst een keer bezocht of wil je meer te weten komen over onze gemeente? Bezoek dan een kennismakingsavond!

Drie keer per seizoen organiseren wij een kennismakingsavond. Tijdens deze avond maken we graag kennis met jou: wie ben je, waar kom je vandaan en hoe kunnen wij als gemeente jou helpen om te geloven?

Op de kennismakingsavonden vertellen we je meer over onze gemeente. In ongeveer 1,5 uur leer je meer over wie wij zijn en waar we voor staan.

We vertellen je hoe we zijn ontstaan, leggen uit hoe we georganiseerd zijn en hoe jij je plekje kan vinden in onze gemeente. Ook is er natuurlijk volop ruimte voor al jouw vragen!

Aanmelden

Stuur een mail naar gastvrijheid@morgenstondgouda.nl om je aan te melden voor een kennismakingsavond. Eén van onze diakenen Gastvrijheid neemt dan contact met je op.

 


Alpha

Ben je niet bekend met het christelijk geloof? Dan kan je ook een Alpha cursus volgen in onze gemeente. In 10 avonden en 1 weekend leer je dan de basis van het christelijk geloof. Iets voor jou? Kijk hier voor meer informatie.

Andere activiteiten