Tieners

26 januari 2023

Voor tieners van 12 t/m 15 jaar zijn er vier soorten activiteiten; @Home, Underground, FridayEvent en Seekers.

@HOME

Op de 3e vrijdagavond komt de tienergroep samen bij de leiding thuis. Soms wordt de groep opgedeeld in kleinere groepen. Er is ruimte voor vragen en tijd voor elkaar. En het is er erg gezellig

Wanneer?
Elke 3e vrijdag van de maand van september t/m juni. Inloop vanaf 19:45 uur, de avond begint om 20:00 uur en eindigt om 22:00 uur.

Waar?
Op diverse locaties, op te vragen via het contactformulier onderaan.

Underground

Op de 2e en de 4e zondagmorgen komen de tieners samen in The Basement. De tieners hebben hier hun eigen gezellige en afwisselende meeting.

Wanneer?
Elke 2e en 4e zondag van de maand, tijdens de dienst. Inloop vanaf 9:45 uur tot 12:00 uur.

Waar?
In The Basement: Regentesseplantsoen 22c, Gouda. Het is ongeveer 5 minuutjes lopen.

FridayEvent

Elke 5e vrijdag van de maand is het feest en altijd een verrassing. Een ding is zeker: gaaf wordt het! Elkaar beschieten met lasergamen, de schaatsbaan op, een film of iets creatiefs of helemaal out of the box. Soms met een eigen bijdrage.

Wanneer?
Elke 5e vrijdag van de maand. De tijd is afhankelijk van de activiteit. Meer info krijg je op de @Home, Underground en via de E-mail.

Waar?
Dat is verschillend, afhankelijk van de activiteit.

Seekers

Op zoek naar meer? Zeker goed! In de omgeving en soms ver weg wordt van alles georganiseerd wat gaaf en goed is voor tieners. Baan7, EO-Jongerendag, een concert, Praiseavonden, drama of iets anders waar je God beter leert kennen.

Wanneer?
Op verschillende dagen en tijden.

Waar?
Op verschillende locaties.

Andere activiteiten