Stichting Teun

Vandaag heb je een kerstpakket ontvangen namens Stichting TEUN met daarin diverse voedings- en verzorgingsproducten als steuntje in de rug. Naast deze spullen vond je ook een mooie kaart terug. Want wij, Myrthe en Amke, willen je graag laten merken dat je er niet alleen voor staat.

Het mooie aan Stichting TEUN is dat ze hulp bieden aan iedereen die aanklopt. Het maakt daarbij niet uit wat je problemen zijn, hoe je gezin er uitziet of hoeveel je verdient. Ze zien jou, en willen jou helpen. Zo ervaren wij zelf dat God ook naar ons kijkt. Hij kijkt namelijk niet naar wat je bereikt hebt, waar je vandaan komt of wat je doet, maar Hij kijkt naar jou, naar wie jij écht bent. Hij is er bij in alles wat je doormaakt. Wij vinden zelf onze hoop terug in God. Niet dat daarmee al onze problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen, of dat we voor alles een oplossing krijgen. Maar we weten wel dat we er niet alleen voor staan. Dat er een God is die naast ons loopt. En die God heeft een plan voor jouw en mijn leven.

Wil je meer weten over die God die voor ons zo belangrijk is? Of gewoon eens een keertje met iemand praten? Heb je behoefte aan een steuntje in de rug in deze moeilijke tijd? Je bent altijd van harte welkom om samen met ons te onderzoeken en ontdekken.

Wij gaan naar de kerk, naar Pinkstergemeente Morgenstond aan de Lage Gouwe 73 in Gouda. Loop daar gerust eens binnen op zondagochtend. De dienst begint om 10:30u. Of kijk live mee op YouTube, via ‘Morgenstond Gouda’. Je kunt de opnames van onze diensten ook gewoon op deze website vinden zijn onder de knop ‘uitzendingen’ of het ‘PGM Gouda YouTube-kanaal’. Wil je gewoon eens met iemand praten, maar loop je niet zo snel even binnen? Dan kun je ook contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten van Myrthe en Amke!

stgteun1 2stgteun2